Valg av Pokerrom


Innledning.

Lucky Nugget Casino presenterer noen anerkjente spillesteder og velger du en av de vi du ikke gjøre noe dårlig valg. De spillesteder som vi mener ikke holder mål, er ikke presentert på denne nettsiden. Videre ned på siden finner du noen tips og refleksjoner om hvordan du kan forholde til det å velge spillested og videre spille poker på Internett.

Pokerklienter.

Og i dag hvor de fleste har bredbånd og kraftige PC-er er det ikke noe problem å laste ned flere pokerklienter og gjøre seg kjent med de enkelte, og selv vurdere hva man foretrekker. Det er ikke noe problem å laste ned så mange pokerklienter man vil uten å la seg registrere som spiller, og videre slette de man ikke ønsker ta i bruk.

               Lekepenger.

Valg av Pokerrom

Make your own website in a few clicks! Mobirise helps you cut down development time by providing you with a flexible website editor with a drag and drop interface. MobiRise Website Builder creates responsive, retina and mobile friendly websites in a few clicks. Mobirise is one of the easiest website development tools available today. It also gives you the freedom to develop as many websites as you like given the fact that it is a desktop app.

Du som pokerspiller.

Valg av pokerrom er mindre viktig, det som har betydninger er at du som pokerspiller blir best mulig, og at du hele tiden forsøker tilegne deg pokerkunnskaper om nettpoker og at du utvikler deg til en bedre pokerspiller. Det er det som skal til for å bli en vinner, ikke hvilket pokerrom du spiller på.

Ikke la deg lure! Gå ikke på bonus jakt før du har lært deg å spille poker.

Er du ny pokerspiller bør du finne deg et pokerrom du selv liker og holde deg på det pokerrommet til du har lært deg å spille poker på best mulig måte. Det er ingen hensikt å opprette flere kontoer pga at andre pokerrom lokker med en god start bonus. Sannsynligheten for at du vil gå på noen tap i startfasen er mye større en det vil være senere når du har blitt mer erfaren. Dermed vil tapene din kanskje koste mer en den bonusen du spiller inn, og du vil gå glipp av bonusen senere når du er blitt en bedre spiller og enkelt ville ha spillet den inn. Erfarne pokerspillere har som regel flere pokerrom de veksler på å spille i, det kan være lurt av mange grunner: Bl.a. kan du skifte rom hvis du har en dårlig periode, det trenger ikke være mer en det som skal til. Det kan være forskjellige turnringer som du har lyst å være med på, for eksempel spesielle freeroll osv. Det kan også være forfriskende med litt avveksling og flere nye opponenter.

"Fisk"

Og tro at det er noe flere fisker på noen pokerrom og mindre på andre pokerrom blir feil, når det kommer nye pokespillere til, tar andre steget opp og blir bedre pokerspillere andre igjen slutter å spille poker. En slik rullering vil du få på alle pokerrom om de er stor eller små. Utskiftingen vil være større på de store pokererommene, men du får samme utskiftingen på de små pokerrommene og antall typer spillere vil derfor være nokså likt mellom rommene. Med andre ord: Er det flere fisker er det flere gode pokerspillere, er det mindre fisker er det mindre gode spillere. Derfor vil det når det gjelder antall fisker i forhold til antall pokerspillere være Status Quo. Men selfølgelig over korterer tidsrom kan det være unormalt flere svake spillerer i forhold til gode spillere, men det utjevner seg raskt når ryktene går og bedre spillere strømmer til.

Pokebalanse/din økonomi

Bankroll: For å holde kontroll på ditt pokerspill må du kunne holde orden på din pokerbalanse, kalt bankroll. Spill ikke på høyere innsatser en det du har økonomi til, og ikke ta ut for mye av det du vinner slik at du ikke tåler en dårlig periode. Det hele dreier seg egentlig om å spille på det nivå du takler etter dine pokerferdigheter. Det kan være lurt og opprette en Neteller konto, med Neteller kan du hurtig sette inn og ta ut penger fra de forskjellige pokerstedene du spiller på.

Seriøse aktører.

På Norgespoker presenteres kun pokerrom som vi mener er 100% seriøse og hvor du spiller mot andre pokerspillere, og hvor du ikke blir nødt til å betale noe eller forsøkt vervet til lotteri, mlm og annet som ikke har med poker å gjøre.