Everest Poker

Turneringsoversikt EPT 2006 lengre ned på siden.

Everest poker er det først pokerrommet som er i sin helhet oversatt til norsk og som i tillegg har 24/7 norsk kundeservice. Registrerer deg som ny bruker og du vil du motta en $100 velkomstbonus. Når du så spiller om penger, blir bonusen din omgjort til kontanter basert på dine innsatser i spillerunder med Rake og buy-ins i turneringer.

Everest poker har et eksklusivt opplæringsrom hvor du kan lære å spille poker helt gratis mot deres automatiserte spillere. Dette gir nybegynnere en sjanse til å lære seg kontrollene og spillets gang så de kan spille mot andre med høyere selvtillit og underholdningsverdi.

For de mer viderekommende spillerne tilbyr Everest Poker nå muligheten til å vinne deltakelse i live turneringer over hele verden. De tilbyr et bredt utvalg av satellitter til populære turneringer slik at spillerne har muligheten til å få en plass og prøve seg mot de beste i verden.

Hvordan kan du sikre deg en plass? Everest Poker gjør det veldig enkelt for deg. De kjører freerolls daglig samt en rekke satellitter med buy-ins som starter så lavt som $1.20! Du kan til og med benytte turnerings mynter som buy-in for satellitter. Du har da muligheten til å spille deg en plass til live turneringer rundt i verden. Her er en liste over kommende turneringer og medlemsfordeler

 Everest Poker

Turneringsoversikt $500 dollar garanti turneringer

Det arrangeres to $500 dollar garanti multi-table turneringer hver dag på Everest Poker. Det vil si at det er garantert en pott på minimum $500. Hvis det bare er 45 spillere som registrerer seg for en turnering med buy-in $10+$1 som da gir en premiepott på $450, vil Everest Poker legge til de $50 som mangler.

Medlemsfordeler Everest Poker

Du må ikke på noen måte registrere deg for å prøve Everest Poker eller Opplæringsrommet, men Everest Poker oppordrer alle spillere til å registrere seg sånn at de kan nyte godt av de fordelene det innebærer. Her er noen av godene man nyter av å være en registrert spiller:

Full tilgang til en lang rekke spill og forskjellige gevinster.

Muligheten til å motta flere sjetonger så du kan forbli i spillet skulle du gå tom.

Vi holder orden på spillestatistikken din.

Spar opp verdifulle Summit poeng hver gang du spiller. 

Spill Gratis, spill om Summit poeng eller spill om Penger.

Delta i Gratisturneringer, Poengturneringer eller Pengeturneringer.

Online adgang til spillehistorikken din med detaljert informasjon om spillebord, type spill og hender. 

Skriv ut eller kopier historikken din.

Opprett og endre Spillerprofilen din.

Velg din egen skjermfigur.

Velg ditt eget Skjermnavn.

Send beskjeder til de andre spillerne. 

Lagre og skjul dine innstillinger.

Motta Velkomstbonus.

Motta bonuser når du verver venner til Everest Poker.

Motta unike kampanjetilbud.

Motta vårt Nyhetsbrev med tips, hint og spillestrategier. 

Programvare/software leverandør

Everest Poker drives av Grand Virtual teknologi, den mest respekterte plattformen innen online gaming og e-handel systemer verden over. Grand Virtual har utviklet og forbedret sin innovative og brukssikre gaming-, affiliate marketing- og transaksjonsteknologi siden 1997.

 Som en pioner på internasjonale markeder, utvikler Grand Virtual hvert produkt med tanke på at det skal være multinasjonalt og flerspråklig. Grand Virtual fokuserer på rettferdighet, tillit, sikkerhet, pålitelighet og avansert teknologi, og lager spill plattformer som er ansett som ledende av den internasjonale online industrien.

Vi valgte Grand Virtual som vår programvare leverandør for å kunne tilby våre spillere den mest optimale spill opplevelse.